dissabte, 21 de setembre del 2013

Coca amb nata i figues

Avui fem una coca amb una de les fruites d'aquesta estació, les figues.

Els ingredients son:
  • 1 lámina de pasta de full
  • 1 ou
  • 1 bric de 200 ml. de nata per muntar
  • 3 cullerades soperes de sucre
  • figues

Comencem per estendre la pasta de full al taulell i la tallem en forma de rectangle aproximadament de 15 cm .d'ample  per 35 cm. de llarg  i les puntes les tallem al biaix.
Dels retalls que ens quedin tallem unes tires per posar al voltant de tota la coca, aquestes tires les enganxarem amb ou batut, aixó es perque ens pugi més de la vora i ens quedi mes fons per posar la nata i les figues.
A continuació punxarem amb una forquilla tot el centre de la coca, perque no ens pugi del mig.


 

Posarem la coca al forn precalentat a 200º durant 20 minuts.


 


 

En un bol muntarem la nata i el sucre amb les varilles eléctriques.
Quan la coca estigui freda amb una mánega pastissera anirem fent rosetes per sobre de tota la coca.
Seguidament entre cada roseta de nata anirem posant les figues  rentades i tallades a quarts.


 
 
 
 


 


 
 
 
 
 

1 comentari:

  1. Hola!
    Sóc la Carme, quina pinta més bona que té!
    em sembla que m'animaré a fer-ho.
    Felicitats per tot el blog, ja aniré probant diferents receptes

    ResponElimina