dissabte, 14 de setembre del 2013

Pastes de pinyons

Amb  una lámina de pasta de full farem unes pastes que ens faran quedar molt bé en qualsevol ocasió.

Ingredients:
  • 1 lámina de pasta de full
  • confitura de cabell d'angel
  • pinyons
  • sucre glas

Comencem posant els pinyons a remullar en un got d'aigua, fem això perqué quedin hidratats i no s'ens cremin al coure.
Seguidament estenem la pasta de full damunt del taulell. A continuació tallem rectangles de 8 cm. de llarg per 3 cm. ample.
Posem aquests rectangles damunt d'un paper de forn  separats perque no s'ajuntin al coure.
Estenem damunt de cada pasta una mica de confitura de cabell d'angel.
Treiem els pinyons de l'aigua i els anem posant damunt del cabell d'angel.


 


 

Tindrem el forn precalentat a 200º. Enfornem les pastes uns 20 minuts aproximadament fins que estiguin daurades.


 

A continuació i quand estiguin fredes les podem espolsar amb sucre glas.


 


 


 
 
Com sempre us dic tenir a casa pasta de full es una bona opció. Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada