dissabte, 28 de setembre del 2013

Per picar

Avui al "Per picar" farem un aperitiu molt divertit i a la vegada molt bo. Segur que els més menuts s'atreviran tot seguit a fer-lo perque son unes marietes damunt d'unes galetes salades molt fàcils i "resultones".

Ingredients:
  • galetes salades rodones
  • formatge Philadephia per untar
  • tomates cherry
  • crema de balsàmic de módena
  • olives negres sense pinyol
  • cibulet



En primer lloc untem les galetes salades amb una capa de formatge.
A continuació tallem un cuart de tomata al llarg perque ens quedi plana per assentar-la bé. Llavors d'aquesta tomata en fem dues parts que seran les ales de la marieta.
A sobre de cada galeta hi posarem una tomata una mica oberta de la part del darrera.
Al davant farem el cap de la marieta amb una oliva negra dreta amb el forat cap a dalt. Dins d'aquest forat hi posarem dos brots de cibulet simulant les antenes.


 

Al damunt de les ales de la marieta i amb un escuradents o un pinxo hi posarem unes gotes petites de la crema de vinagre balsamic fent les taques que tenen les marietes.


 

 

 
 
La veritat es que menjar-ho tot junt amb els diversos gustos barrejats es una delicia.
No em direu que no es una "monada".                   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada